Sudijska komisija: Milačić nije zadovoljio u derbiju

"Plavi" su slavili 2:0 golovima Moraitisa i Raičkovića

2037 pregleda 0 komentar(a)
Detalj sa meča Budućnost - Sutjeska, Foto: B. Pejović
Detalj sa meča Budućnost - Sutjeska, Foto: B. Pejović

Suđenje Milovana Milačića u fudbalskom derbiju između Budućnosti i Sutjeske je ocijenjeno kao - nezadovoljavajuće, saopštila je Sudijska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore.

Budućnost je u derbiju slavila 2:0 golovima Moraitisa i Raičkovića.

"Sudija Milovan Milačić i prvi pomoćnik Nikola Radulović su pogrešno poništili pogodak domaćina u 9. minutu. Sudija Milačić je propustio da isključi igrača domaćih broj 2 (Periše Pešukića) u 52. minutu zbog druge javne opomene, a učinio je još nekoliko propusta u primjeni tehničkih i disciplinskih mjera. Na osnovu navedenog učinak sudije i prvog pomoćnika je ocijenjen kao nezadovoljavajući", stoji u saopštenju na sajtu FSCG.

Milačić je neopravdano poništio pogodak Moraitisa, a onda je u 27. minutu zbog prigovora isključio Petra Grbića.

Analiziran je i učinak sudija na mečevima 23. i 24. kola Druge lige.

"Sudija Ivan Šarac je propustio da dosudi kazneni udarac za domaće u 4. minutu i isključi igrača gostiju u duelu Mornara i Drezge, dok je Vojin Vojinović propustio da pokaže drugu javnu opomenu, a samim tim i isključenje, igraču domaćih sa brojem 55 u 74. minutu u meču Jedinstva i Ibra. Kod ove situacije izostala je pomoć četvrtog sudije Dejana Cimbaljevića koji takođe nije bio na visini zadatka", saopšteno je.

Bonus video: