Na stadion mogu 100 prvih gledalaca koji dođu

U Sutjesci su odlučili da podijele karte ispred istočne tribine za prvih 100 koji dođu na utakmicu

3705 pregleda 2 komentar(a)
Foto: FK Sutjeska
Foto: FK Sutjeska

I dalje su na snazi mjere Nacionalnog koordinacionog tijela protiv zaraznih bolesti, pa mečeva CFL-a može da prati maksimalno 200 navijača.

Kako se, međutim, određuju „odabrani” koji mogu da uđu na stadion za utakmice na kojma je interesovanje veće? Klubovi obično podijele ulaznice onim navijačima za koje smatraju da zaslužuju tu da se nađu.

U Sutjesci su, međutim, uoči sjutrašnjeg duela sa Grbljem (18 h), odlučili da to malo promijene...

„Uvažavajući dobronamjerne sugestije naših navijača nakon utakmice sa Petrovcem, klub je donio odluku da 100 raspoloživih ulaznica podijeli na ulazu na istočnu tribinu stadiona”, kaže se u saopštenju, uz napomenu da je shodno smjernicama FSCG dio karata pripao gostima iz Radanovića i navijačkoj grupi Vojvode.

„Kapije stadiona biće otvorene od 16.30, i od tog trenutka će prilikom ulaska na centralni dio istočne tribine biti dijeljene ulaznice po principu 'jedna osoba - jedna ulaznica'. Iskreno se nadamo da svi koji vole Sutjesku shvataju da je ovo jedini način da klub svojim vjernim navijačima omogući prisustvo prvenstvenim mečevima”.

„Svi oni koji ne budu uspjeli da dođu do ulaznice, imaće priliku da to učine u nekom od naredna dva prvenstvena kola koja takođe igramo kod kuće - protiv Titograda u utorak 16. juna i protiv Zete u nedjelju 21. juna 2020. godine”, navodi se u saopštenju nikšićkog kluba.

Bonus video: