Bivši igrač Barse uvrijedio Mesija: Da li se Grizman plaši nekoga ko ima 150 centimetara i ko je polu-autista

"Grizman je dobar momak, miran. On mora da pokaže karakter, da lupi šakom o sto i kaže - ne može ovako. Od koga se plaši - od nekoga ko je visok 150 centimetara i ko je polu-autističan. Mora da mu pokaže m...", kazao je Dugari za RMC Sport

5230 pregleda 0 komentar(a)
Mesi i Grizman, Foto: AP
Mesi i Grizman, Foto: AP

Vatra je u Barseloni zbog Antoana Grizmana, a njegova skromna, za mnoge i potcjenjivačka minutaža u posljednje vrijeme, mogla bi da se pretvori u pravi požar.

Polemiku je podgrijao Kristof Dugari, francuski napadač i nekadašnji igrač Barselone, koji je komentarišući Grizmanov status uvrijedio Lea Mesija.

"Grizman je dobar momak, miran. On mora da pokaže karakter, da lupi šakom o sto i kaže - ne može ovako. Od koga se plaši - od nekoga ko je visok 150 centimetara i ko je polu-autističan. Mora da mu pokaže m...", kazao je Dugari za RMC Sport.

Jasno je, kaže, da je Mesi Grizmanov problem...

"Pričam to godinu. Ne dobija lopte od njega, ali to sam i očekivao. Grizman je izgubljen, pogrešno postavljen, noge su mu vezane. On mora da priča sa Mesijem i da mu sve kaže u lice, da bude neprijatan. Samo tako može da riješi problem", kazao je Dugari.

Kazao je da trener Kike Setijen možda nema loše namjere, ali nije trener za Barselonu.

"Ovo je preveliki zalogaj za njega".

Dugari je u Barseloni igrao u sezoni 1997/1998, a sa Francuskom je bio i prvak svijeta i Evrope.

Bonus video: