Poketino na meti Intera i Juventusa

Antonio Konte ima nesuglasice sa upravom, najviše sa direktorom Bepeom Marotom, dok je Mauricio Sari stigao umjesto Masimilijana Alegrija, sa ciljem da napravi iskorak i osvoji Ligu šampiona, ali je daleko od toga

2272 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Beta/AP
Foto: Beta/AP

Maurisio Poketino je bez posla od novembra, kada je dobio otkaz u Totenhemu, ali je i dalje jedan od najtraženijih trenera na svijetu.

Stručnjak koji je smijenjen svega pet mjeseci nakon što je doveo Sparse u finale Lige šampiona je dugo povezivan sa Njukaslom, ali se čini da je ta priča propala. Naime, Saudijcima koji hoće da kupe „svrake” još nije dozvoljeno preuzimanje, pa se čini da Argentinac neće ostati u Engleskoj.

Mogao bi da ode u Italiju - britanski „Telegraf” piše da se za Poketina interesuju Inter i Juventus.

Antonio Konte bi poslije jedne sezone mogao da napusti „nerazure”, jer ima nesuglasice sa upravom, najviše sa direktorom Bepeom Marotom, oko transfer politike.

Mauricio Sari, s druge strane, nije opravdao povjerenje čelnika Juventusa. Bivši trener Napolija je stigao iz Čelsija umjesto Masimilijana Alegrija, sa ciljem da napravi iskorak i osvoji Ligu šampiona.

Čini se da je to bio loš potez, jer Juventus igra slabije nego ikada u Alegrijevoj eri. Doduše, blizu je devetog vezanog skudeta, a i u Ligi šampiona je u konkurenciji, ali se čini da nema igru za „ušati” pehar...

Bonus video: