Gardašević napustio Kom: Žao mi je što nisam pomogao u baražu

Gardašević je u Telekom Prvoj crnogorskoj ligi bio strijelac devet puta (više je dao samo Marko Ćetković iz Sutjeske - 10)

3999 pregleda 4 komentar(a)
Otišao sa Zlatice: Sava Gardašević, Foto: Filip Roganović
Otišao sa Zlatice: Sava Gardašević, Foto: Filip Roganović

Fudbalski klub Kom je imao razočaravajuću sezonu, baraž za opstanak u elitnog rangu je potvrdio sve mane kluba sa Zlatice, koji se nakon godinu vraća u Drugu ligu.

Jezero je bilo bolje u dvomeču, a Komu sada ostaje da se reorganizuje - među onima koji je naredne sezone neće biti tu je napadač Sava Gardašević.

"Očekujem da ću uskoro naći novi klub u kojem ću moći da pružam kvalitetne partije, da postižem golove kao što sam to radio i prošle sezone", rekao je Gardašević.

Gardašević je u Telekom Prvoj crnogorskoj ligi bio strijelac devet puta (više je dao samo Marko Ćetković iz Sutjeske - 10), ali zbog povrede nije mogao da pomogne Komu kada je bilo najpotrebnije - u baražu protiv Jezera.

Kom je u prvom meču kod kuće slavio 1:0 (pogodak Nedeljka Vlahovića u sudijskoj nadoknadi), u Plavu je izgubio 3:1.

"Žao mi je što je Kom ispao, još više žalim što nisam mogao da igram u baražu. Ali, u fudbalu se takve stvari dešavaju", istakao je 27-godišnji napadač.

Gardašević je u karijeri prije Koma nastupao za Mogren, Rudar, Zetu, u dva navrata Dečić, Mornar, a bio je i internacionalac u Bangladešu.

Nije isključeno ni da ovog ljeta napusti crnogorski fudbal.

Bonus video: