Lautaro: Dajem sve od sebe za Inter

"Ja sam momak koji se uvijek bori. Za svoje ciljeve, za ciljeve ekipe i sreću navijača", rekao je Lautaro, prenijeli su italijanski mediji

2429 pregleda 0 komentar(a)
Lautaro Martines, Foto: AP
Lautaro Martines, Foto: AP

Fudbaler Intera Lautaro Martines rekao je danas da u svakoj utakmici daje sve od sebe i pored spekulacija da će preći u Barselonu.

Lautaro je ove sezone odigrao 31 utakmicu u Seriji A, postigao je 13 golova i imao je pet asistencija u svojoj drugoj sezoni u Interu.

"Ja sam momak koji se uvijek bori. Za svoje ciljeve, za ciljeve ekipe i sreću navijača", rekao je Lautaro, prenijeli su italijanski mediji.

Martines je u ekipi dobro zamijenio Maura Ikardija, koji je prošlog ljeta napustio klub i dobro u napadu sarađuje sa Romeluom Lukakuom.

"Trener Konte mi je ukazao povjerenje. To je važna i ključna stvar, pošto je radio na mentalitetu svakog igrača. To mnogo cijenim, svakog dana nas tjera da rastemo", naveo je argentinski fudbaler.

Mediji spekulišu da će Martines preći u Barselonu, koja je propustila rok da aktivira klauzulu o otkupu ugovora od 111 miliona eura, ali je 22-godišnji fudbaler rekao da je koncentrisan samo na Inter.

"Uvijek se trudim da dam 110 odsto za ovaj klub, za sve ljude koji ga vole i za dres Intera", naveo je Martines.

Pojedini mediji prenijeli su da će Barselona ovog ljeta prodati napadača Martina Brejtvajta poslije samo pet mjeseci na Nou kampu, kako bi mogla da dovede Martinesa.

Bonus video: