Adrović prihvatio poziv Sutjeske, vraća se u klub u kojem se afirmisao

Adrović je nakon 10 dana razmišljanja prihvatio poziv koji je dobio od svog nekadašnjeg kluba i napustiće Titograd pošto mu je istekao ugovor

5724 pregleda 8 komentar(a)
Adrović u dresu OFK Titograda, Foto: Savo Prelević
Adrović u dresu OFK Titograda, Foto: Savo Prelević

Admir Adrović, jedini fudbaler koji je dao preko 100 golova u Telekom 1. CFL (102), napušta OFK Titograd i prelazi u Sutjesku.

On je nakon 10 dana razmišljanja prihvatio poziv koji je dobio od svog nekadašnjeg kluba i napustiće Titograd pošto mu je istekao ugovor.

Adrović će biti četvrto pojačanje Nikšićana u ovom prelaznom roku, nakon dolazaka Milivoja Raičevića, Nikole Stijepovića i Filipa Mitrovića.

Tim koji je nedavno preuzeo Dragan Radojičić napravio je takođe značajnu stvar zadržavši najveće zvijezde iz prošle sezone, Marka Ćetkovića i Damira Kojaševića.

Adrović je došao u Sutjesku 2008. godine iz Berana - kraj Bistrice se zadržao dvije sezone, postao je mladi reprezentativac i stekao punu afirmaciju.

Drugi put će obući dres Sutjeske, kao što je na domaćoj sceni dva puta igrao za Budućnost i OFK Titograd.

Od inostranih klubova igrao je za rumunski Panduri, Al Muharak iz Bahreaina, Pegasus (Hong Kong), tajlandski Sukhotai, kineski Dalijen i Oman klub iz Omana.

Bonus video: