Ćavi otkrio: Nisam došao u Barsu zbog problema van terena

"Srećan sam što i dalje stičem iskustvo, a naravno kako bih želio da jednog dana budem trener Barse", dodao je Ćavi koji je pozvao predsjednika Đosepa Mariju Bartomeua da što prije produži ugovor sa Leom Mesijem, koji ističe za godinu

3556 pregleda 0 komentar(a)
Ćavi, Foto: AS
Ćavi, Foto: AS

Legendarni fudbaler Barselone Ćavi Ernandes u razgovoru za magazin "Icon" izjavio je da su ga u januaru zvali iz kluba zvali da preuzme vođenje prve ekipe nakon otkaza Ernestu Valverdeu, ali da je to odbio zbog "institucionalnih problema".

"Trenutno se podigla velika buka oko kluba, postoji veliki broj problema nevezanih za teren i stoga smatram kako nije pravo vrijeme za povratak u klub. U januaru sam rekao klupskom vođstvu kako nije pravo vrijeme da preuzem ekipu i nakon toga mi se više nisu javljali", izjavio je Ćavi, koji radi kao trener katarskog Al Sada.

"Srećan sam što i dalje stičem iskustvo, a naravno kako bih želio da jednog dana budem trener Barse", dodao je Ćavi koji je pozvao predsjednika Đosepa Mariju Bartomeua da što prije produži ugovor sa Leom Mesijem, koji ističe za godinu.

"Mesi je zaslužio novi ugovor, on bi trebalo da ima klauzulu o automatskom produženju. Mesi treba Barsi, a Barsa treba Mesija. Klub bi morao da ga usreći je srećni Mesi donosi više trofeja. Još je na vrhunskom nivou kako fizički, tako i taktički i tehnički", zaključio je Ćavi.

Bonus video: