Darmijan je Interov kapitalac, komplikuje se situacija za Juve

"Crno-plavi" savladali VeronU

4291 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Inter je izbjegao treći uzastopni remi, vjerovatno i odbio napad panike pet kola prije kraja Serije A.

Lider je savladao Veronu 1:0, to mu je 13. pobjeda zaredom kod kuće i gotovo otklonio dileme oko osvajanja Skudeta jer i u slučaju da Milan slavi (sjutra veče gostuje Laciju) matematički mu je pet bodova dovoljno za trofej koji čeka od 2010. godine.

Inter je bio daleko od partije koja miriše na trijumf, ali opet je Antonija Kontea sačuvao Mateo Darmijan - baš kao i prije dvije sedmice protiv Kaljarija iskusni desni bek je bio jedini strijelac na meču.

I danas mu je kao i tada asistirao Ašraf Hakimi.

Verona je u drugom poluvremenu bila konkretnija, imala je i dvije ozbiljne šanse, a poništen joj je pogodak za izjednačenje nakon faula Davidea Faraonija nad Samirom Handanovićem.

"Ova pobjeda čini da smo na 95 odsto puta do titule. Trijumf protiv Verone ne vrijedi ni tri ni šest, već devet bodova", rekao je Konte i dodao:

"Sve što želimo je da mislimo o sebi i da se ne osvrćemo na ostale protivnike. Sada smo u takvoj situaciji".

Juventus ozbiljno komplikuje situaciju u borbi za plasman u Ligu šampiona nakon što je osvojio samo bod u Firenci - 1:1.

"Viola" je vodila "panjenkom" Dušana Vlahovića iz penala, kasnije je remi potpisao Alvaro Morata.

"Odigrali smo užasno prvo poluvrijeme, a pristup je morao da bude drugačiji s obzirom na to da su nam bodovi bili neophodni. Moja prva sezona? Nisam uradio neke stvari onako kako sam očekivao", istakao je Andrea Pirlo.

Povezani članci

25. April 2021.

Vlahović kao Mirko Vučinić prije 16 godina

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Bonus video: