Iskra i OFK Titograd - po 11 mečeva bez pobjede

Iskra već 11 kola ne zna za trijumf, u tom nizu je čak devet puta igrala neriješeno, pa je ozbiljno ugrozila direktan opstanak, jer ima samo bod više od Jezera, koje je u mnogo boljoj formi

10378 pregleda 5 komentar(a)
Foto: FK Iskra
Foto: FK Iskra

Iskra i OFK Titograd su zaboravili kako se slavi pobjeda, Titograd se makar podsjetio kako se daje gol - duel u Danilovgradu završen je 1:1.

Iskra već 11 kola ne zna za trijumf, u tom nizu je čak devet puta igrala neriješeno, pa je ozbiljno ugrozila direktan opstanak, jer ima samo bod više od Jezera, koje je u mnogo boljoj formi.

Titograd je, takođe, zaokružio negativnu seriju na 11 utakmica (pet remija i šest poraza), nije se pomakao sa začelja, u posljednja četiri kola predstoji mrtva trka sa Petrovcem za izbjegavanje ispadanja.

Domaćin je na vrijeme otvorio utakmicu - u 16. minutu Miloš Bakrač je glavom poslije kornera pogodio za 1:0.

Tim Aleksandra Nedovića ima, međutim, mnogo problema u organizaciji igre, teško stvara šanse, još teže ih realizuje, pa nije uspio da iskoristi dobar momenat nakon ranog gola.

Gosti, s druge strane, nisu imali što da izgube, u nastavku su odigrali hrabrije i odlučnije, a Žarko Popović je u 51. minutu poravnao i prekinuo veliki golgeterski post - OFK Titograd je poslije 978 minuta postigao gol.

Bilo je vremena da se igra na pobjedu, pokušali su i jedni i drugi, bilo je uzbuđenja, ali ne i promjene...

Bonus video: