Među legendama: Jovoviću nominacija za najboljeg trenera Katara

Jovović je prošle sezone vodio Al Ahli do diobe četvrtog mjesta - najboljeg plasmana u istoriji kluba, a plasman u kvalifikacije za LŠ izmakao je samo zbog slabijeg međusobnog skora od Al Garafe

4044 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Stars league
Foto: Stars league

Veliko priznanje za Nebojšu Jovovića - crnogorski trener, prvi stručnjak Al Ahlija iz Dohe, nominovan je za najboljeg trenera Stars lige Katara u prošloj sezoni.

Uz njega i legendarni Ćavi, trener šampiona Al Sada, kao i Ali Junes, koji je vodio Katar SC.

Jovović je prošle sezone, mimo svih očekivanja i predviđanja, vodio Al Ahli do diobe četvrtog mjesta - najboljeg plasmana u istoriji kluba, a plasman u kvalifikacije za LŠ izmakao je samo zbog slabijeg međusobnog skora od Al Garafe, koju je vodio Slaviša Jokanović, a prije nekoliko dana preuzeo Andrea Stramaćoni.

I ova imena govore u kakvom je društvu crnogorski trener među najboljima...

"Biti u konkurenciji za najboljeg trenera Katara je velika čast i obaveza. Hvala mojoj porodici, mom stručnom štabu, upravi Al Ahlija, navijačima i sjajnim igračima. Bićemo još bolji", napisao je Jovović, koji je početkom ljeta produžio ugovor sa klubom iz Dohe.

Jovović je već biran za najboljeg trenera Jordana, gdje je sa Fejselijem osvojio duplu krunu, kao i Iraka, gdje je bio šampion sa Al Šortom.

Bonus video: