Vešović: Ne želim u Dinamo, zanima ne inostranstvo

Crnogorski reprezentativac vjerovatno će napustiti Rujevicu u zimskom prelaznom roku
0 komentar(a)
Marko Vešović, Foto: NK Rijeka
Marko Vešović, Foto: NK Rijeka
Ažurirano: 19.11.2017. 10:55h

Crnogorski reprezentativac Marko Vešović kazao je da nije imao pregovore sa zagrebačkim Dinamom, da ga taj klub ne zanima i da želi a karijeru nastavi u inostranstvu.

Crnogorski reprezentativac vrlo vjerovatno će napustiti Rujevicu u zimskom prelaznom roku, piše Radio Rijeka. On kako se navodi, na stolu ima dvije korektne i konkretne inostrane ponude.

"Ja sam uvijek bio ozbiljan čovjek i pravi profesionalac pa ne želim komentarisati klasične novinske spekulacije, klasična nagađanja što bi bilo kad bi bilo. Ja u tome ne želim učestvovati. Nijesam imao nikakav kontakt ili pregovore sa Dinamom. Ljudi iz Rijeke vode pregovore sa potpuno drugim klubovima, njima i mom zastupniku sam prepustio sve i u tim se razgovorima nije spominjao Dinamo. Mene Dinamo ne zanima, karijeru želim nastaviti u inostranstvu. Rijeka je jedini klub u HNL-u koji me zanima i jedini klub koji istinski volim. Potpuno sam koncentrisan da još ovih sedam utakmica odradim kako treba, a kad dođe prelazni rok onda ćemo o tome pričati. O konkretnim ponudama ćemo raspravljati s ljudima iz kluba", rekao je Vešović za Radio Rijeka.

Bonus video: