Grizman ima san: Da igra sa Nejmarom i Mbapeom

Grizman je fudbalsko ime stekao u Sosijedadu, a u Atletiku je od jula 2014. godine kada su ga Mađriđani doveli sa "Anoete" za 30 miliona eura
0 komentar(a)
Antoan Grizman Atletiko Madrid, Foto: Reuters
Antoan Grizman Atletiko Madrid, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.11.2017. 16:29h

Pari Sen Žermen je u modi, snagu na tržištu je dokazao ljetos kada je doveo Nejmara i Kilijana Mbapea, a naredna meta je izgleda - Antoan Grizman.

Parižani su se uključili u trku sa Barselonom i Mančester junajtedom za potpis napadača Atletiko Madrida, a vjeruje se i da imaju najveće šanse da ga dovedu.

Razlog je jasan - Grizman želi da se vrati u domovinu, a kada je već tako onda je PSŽ jedini klub koji može da ispuni uslove (obeštećenje Atletiku koje nije ispod 100 miliona, godišnja plata igraču...).

Francuski TV kanal "Telefut" je ugostio Grizmana i Kilijana Mbapea koji su zajedno na pripremama francuske reprezentacije, a onda je napadaču "kolćonerosa" postavljeno konkretno pitanje koje glasi:

"Da li sanjaš o tome da zaigraš zajedno sa Nejmarom i Mbapeom?...

Uslijedio je još konkretniji odgovor:

"Da!"

Grizman je fudbalsko ime stekao u Sosijedadu, a u Atletiku je od jula 2014. godine kada su ga Mađriđani doveli sa "Anoete" za 30 miliona eura.

U međuvremenu je postao jedan od najtraženijih evropskih napadača, a PSŽ želi da baš on naslijedi Edinsona Kavanija, jer je teško očekivati da poslije svih komplikacija sa Nejmarom Urugvajac ostane i nakon ljeta u Gradu svjetlosti.

Bonus video: