Leonardo potvrdio: Mbape želi da ide, nećemo ga zadržavati, ali naši uslovi moraju biti ispunjeni

Real je sinoć poslao ponudu od 160 miliona eura za Mbapea, ali to nije zadovoljilo čelnike kluba, koji se nadaju da mogu dobiti više novca.

14586 pregleda 0 komentar(a)
Mbape, Foto: Reuters
Mbape, Foto: Reuters

Iz PSŽ-a je stigla zvanična potvrda - Kilijan Mbape želi da napusti klub.

Informaciju je potvrdio sportski direktor PSŽ-a, Leonardo, koji je kazao da će Mbape otići u slučaju da zahtjevi, koje klub postavi budu ispunjeni.

"Kilijan Mbape želi da ide u Real, to je svima jasno. Ako želi da ide nećemo ga zaustavljati. Ipak, naši uslovi moraju biti ispunjeni", rekao je Leonardo.

Real je sinoć poslao ponudu od 160 miliona eura za Mbapea, ali to nije zadovoljilo čelnike kluba, koji se nadaju da mogu dobiti više novca.

„Zvanična ponuda Real Madrida je daleko od onoga što želimo. Riječ je o 160 miliona eura. To je manje od onoga što smo izdvojili za njegov transfer. Izgleda da je strategija da dobiju ‘ne’ od nas, da pokažu da su probali sve i da onda sačekaju sljedeću godinu i dovedu ga bez obeštećenja. Kilijan je uvijek obećavao da neće otići iz kluba besplatno“, rekao je Leonardo.

Mbapeu ugovor ističe na ljeto naredne godine, pa čelnici PSŽ-a moraju da ga prodaju do kraja prelaznog roka, ukoliko žele da dobiju novac za trasnfer.

„Ne planiramo da ponovo pričamo sa Realom. Prelazni rok se završava 31. avgusta. Zna se kako funkcionišu stvari. Ako ostane, produžićemo ugovor. Ali nećemo ga pustiti za manje od onoga koliko smo ga platili, kada još dugujemo novac Monaku“, poručio je Leonardo.

Bonus video: