Mbape pregovara o produžetku ugovora, a može i "da završi karijeru"

“Razgovaramo sa PSŽ-om oko produžetka saradnje i sve ide dobro. Pričala sam i sa Ronaldom. Da li ćemo se dogovoriti? Ne znam, ali jedno je sigurno - Kilijan će dati sve od sebe da osvoji Ligui šampiona", kazala je njegova majka

10093 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Cijelo ljeto trajala je priča o transferu Kilijana Mbapea iz Pari Sen Žermena u Real.

Svjetski mediji su ga u jednom trenutku već preselili u Madrid, neki su mu čak i dodijelili broj pet, koji je nosio Zidan, ali od velikog posla nije bilo ništa.

Sve to vrijeme, Mbape nije dao nijednu jedinu izjavu za medije - ni da li želi u Real, ni zašto ne želi da produži ugovor koji mu sa PSŽ-om ističe narednog ljeta.

Umjesto njega, sada kada je sve stopirano makar do januara, progovorila je njegova majka Fajsa Lamari, koja sa advokatom Delfinom Verhejden vodi računa o karijeri fudbalske superzvijezde.

“Razgovaramo sa PSŽ-om oko produžetka saradnje i sve ide dobro. Pričala sam i sa Ronaldom. Da li ćemo se dogovoriti? Ne znam, ali jedno je sigurno - Kilijan će dati sve od sebe da osvoji Ligui šampiona", kazala je njegova majka.

Za Kilijana je sreća najvažnija, istakla je ona.

"Ako nije srećan, može da odluči i da završi karijeru. Često to i kaže - 'Završiću sa fudbalom, ako ne budem zadoljan'. On je takav, može da promijeni mišljenje svakog časa", naglasila je.

Bonus video: