Remi Jedinstva, Arsenal na minus pet

Jedinstvo igralo 0:0 na gostovanju Mladosti DG, Arsenal pobijedio Kom i prišao na pet bodova. Bokelj remizirao sa Grbljem, treća pobjeda posljednjeplasiranog OFK Titograda

4715 pregleda 13 komentar(a)
Hulijan Montenegro (Arsenal), Foto: Luka Zeković
Hulijan Montenegro (Arsenal), Foto: Luka Zeković

Lagano se topi razlika na vrhu Druge lige - Jedinstvo 12 kola prije kraja ima samo pet bodova prednosti u odnosu na tivatski Arsenal, a do kraja sezone ostala su još dva međusobna duela.

Dakle, sve je otvoreno u borbi za mjesto koje direktno vodi u elitni rang.

Jedinstvo je danas vezalo drugi "kiks", nakon poraza kod kuće od Koma u zaostalom meču Bjelopoljci su odigrali 0:0 na gostovanju Mladosti DG.

Izabranici Vuka Bogavca nisu mogli do gola na gostovanju četvrtoplasiranom timu, a u finišu su morali da igraju i sa igračem manje, zbog isključenja Đorđija Cvijovića.

Remi Jedinstva iskoristio je Arsenal, da pobjedom protiv Koma u Tivtu (2:0) dodatno "zakuva" borbu za vrh.

Odluka je pala u drugom poluvremenu - Ćetko Manojlović je u 57. minutu iz penala doveo domaće u vođstvo, a trijumf je u 77. potvrdio Boris Došljak.

Bokelj je ostao na trećem mjestu, sa bodom više od Mladosti DG, ali je odigrao samo 1:1 u komšijskom duelu sa Grbljem.

Slobodan Babić je u 70. minutu pogodio za goste, izjednačio je Nedeljko Kovinić u 82.

Remizirali su i Igalo i pretposljednje Cetinje - takođe 1:1, takođe golovima u drugom poluvremenu (autogol Mirkovića za domaće, gol Piranića za goste), a tek treću pobjedu ove sezone upisao je posljednjeplasirani OFK Titograd.

"Romantičari" su na Starom aerodromu savladali Berane sa 1:0, golom rezerviste Balše Bulatovića u 77. minutu, i sačuvali slamku spasa da mogu do opstanka - prva ekipa u bezbjednoj zoni, Grbalj, daleko je osam bodova...

Bonus video: