Ronaldo odlučan - želi da ide iz Junajteda, Mendeš traži rješenje u Napoliju

Portugalac se ne miri sa činjenicom da će ako ostane prvi put u karijeri preskočiti sezonu u Ligi šampiona, ali "đavoli" pokušavaju da ga ubijede da ostane

3541 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Kristijano Ronaldo je odlučan u želji da ode iz Mančester junajteda i to je sinoć još jednom saopštio Eriku Ten Hagu, javlja "Dejli mejl".

Portugalac se ne miri sa činjenicom da će ako ostane prvi put u karijeri preskočiti sezonu u Ligi šampiona, ali "đavoli" pokušavaju da ga ubijede da ostane.

Ugovor mu ističe narednog ljeta, a zarađuje 360.000 funti nedjeljno.

U Mančesteru je i njegov agent Žorž Mendeš, koji pokušava da pronađe rješenje za neprijatnu situaciju.

Utočište bi, kako javlja španski As, mogao da nađe u Napoliju, koji je, navodno, zainteresovan da dovede veliku zvijezdu na stadion Dijego Maradona.

Minulih dana su se pojavljivale informacije da bi Ronaldo mogao da ode u Bajern ili Atletiko Madrid, ukoliko Junajted odluči da ga se odrekne, ali su i iz minhenskog i madridskog kluba odbacili tu mogućnost.

Navijači Atletika su izdali i saopštenje u kome su naveli da dolazak Ronalda nije u skladu sa vrijednostima kluba, a sinoć su i transparentom na prijateljskoj utakmici sa Numansijom poručili da CR 7 nije dobrodošao.

Bonus video: