Beranci u Ulcinju provocirali domaće, vrijeđali Savićevića, skandirali Ratku Mladiću...

Navijači pušteni da se brane sa slobode
832 pregleda 60 komentar(a)
berane navijači, Foto: Printscreen
berane navijači, Foto: Printscreen
Ažurirano: 02.10.2017. 16:02h

Pertnaest navijača Fudbalskog kluba Berane privedeno je u nedjelju dežurnom sudiji za prekršaje Osnovnog suda u Ulcinju Ferizu Ćeraniću zbog sumnje da su na utakmici fudbalskih klubova Otrant Olimpik- Berane uzvikivali šovinističke parole i vrijeđali domaće navijače.

Ćeranić je Berance, kako saznajemo, nakon saslušanja koje je trajalo do kasno u noć, pustio da se brane sa slobode, a o eventulanim kaznama odlučiće u redovnom postupku.

Sudiji su privedeni Nikola Vladičić (27), Zerin Hot (24), Adrijan Hadrović (19), Danilo Đukić (18), Slobodan Veličić (28), Dario Drašković (31), Aleksandar Vešović (20), Irvin Cikotić (32), Slaven Mihailović (19), Mustafa Beganović (44), Danilo Ojdanić (21), Dino Ćeranić (25), Luka Bogavac (20), Luka Lutovac (21) i Melis Škrijelj (24).

Oni su, kako tvrde u policiji, skandirali "živjela Kraljevina Srbija", "ko ne skače Šiptar je", "ubij Hrvata da Šiptar nema brata"...

Klicalo se Ratku Mladiću, a vrijeđan je i Fudbalski savez i njegov predsjednik Dejan Savićević.

Policija je na vrijeme intervenisala privođenjem navijača iz Berana i tako spriječila mogući fizički obračun sa domaćim simpatizerima.

Otrant-Olimpik je slavio rezultatom 3:1 u sedmom kolu Druge lige.

Bonus video: