Zvezdin poraz u Mađarskoj, "đavoli" spasili čast u nadoknadi

Zvezda izgubila do Ferencvaroša sa 2:1, Mančester junajted dobio Omoniju sa 1:0

5833 pregleda 0 komentar(a)
Mektomini spriejčio iznenađenje, Foto: REUTERS
Mektomini spriejčio iznenađenje, Foto: REUTERS

Fudbaleri Crevne zvezde izgubili su na gostovanju Ferencvarošu - 2:1, u utakmici u kojoj su naivno primili golove a nisu iskoristili svoje šanse. Naročito u finišu u kojem se isatkao golman i kapiten Denes Dibuš.

Zvezda je posljednja u grupi H sa tri bida, Ferencvaroš ima devet a Trabzon koji je dobio večeras Monako sa čak 4:0, ima šest, baš kao i "kneževi".

Mančester junajted se mučio protiv Omonije, ali je ipak pogotkom Mektominija u trećem minutu nadoknade savladao Omoniju na Old Trafordu u 4. kolu Lige Evrope.

U istoj, grupi E slavio je i Real Sosijedad i ima maksimalnih 12 bodova, tri više od "đavola". Ekipa iz San Sebastijana je lako dobila Šerif sa 3:0.

A u grupi F i dalje sve četiri ekipe imaju po pet bodova - Lacio je kući remizirao sa Šturmom (2:2), Fejnord identično sa Midtjilandom.

Adam Marušić je odigrao drugo pouvrijeme, jer je Maurisio Sari odmarao veliki broj prvotimaca, ali mu je plan pokvarilo isključenje Lazarija u drugom minutu nadoknade poluvremena. Dva minuta ranije Imobile je donio prednost Laciju, ali...

PSV je u grupi Arsenala do vrha napunio mrežu Ciriha (5:0).

Union Berlin je slavio protiv Malmea sa 1:0.

Bonus video: