Brnović o Kneževiću: Treba dobro da se trenira, ako nije tako onda nema mjesta u timu

Filip Knežević propustio pet utakmica u domaćem prvenstvu, posljednji put je igrao 7. septembra u Kupu protiv Jezera kada je zamijenjen u 55. minutu

12203 pregleda 6 komentar(a)
Knežević, Foto: FK Sutjeska
Knežević, Foto: FK Sutjeska

Već pet utakmica u Meridianbet Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi u sastavu Sutjeske nema napadača Filipa Kneževića.

Knežević je propustio početak sezone zbog povrede, vratio se u tim, igrao, a posljednji put na terenu je bio sedmog septembra, protiv Jezera u Kupu u Nikšiću, kada je zamijenjen u 55. minutu.

U Meridianbet Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi Knežević je propustio pet utakmica (nije bio ni na klupi), a posljednju je odigrao protiv Rudara kada je iz igre izašao u 80. minutu.

Trener Sutjeske Nenad Brnović je na današnjoj konferenciji za medije, uoči meča sa Iskrom u 13. kolu CFL, rekao da na sve igrače ozbiljno računa, ali da na treninzima gleda kako se fudbaleri ponašaju i koliko doprinose ekipi.

"Na sve igrače ozbiljno računamo. Jednostavno, kroz treninge gledamo kako se igrači ponašaju, koliko daju ekipi, da li žele da igraju i promijene svoj status. Tako je i kod njega. Ozbiljno računamo na sve igrače koje imamo u ovom trenutku, ali ne možemo da utičemo, ako neko ne želi ili slabije trenira, da nekoga forsiramo i stavljamo. Takva je situacija i sa njim i sa svakim drugim igračem. Treba, prije svega, da se dobro trenira, da bi na tog igrača ozbiljno računali. Ako nije tako, onda za njega i za druge nema mjesta u timu", rekao je Brnović na današnjoj konferenciji.

Knežević je u januaru došao u Sutjesku i bio dio tima koji je prošle sezone dominantno osvojio titulu u crnogorskom prvenstvu.

Bonus video: