Budućnost i iz trećeg pokušaja bez trijumfa nad Petrovcem, Džudović: Realizacija nije bila najbolja

Poraz i dva remija protiv Petrovca ove sezone, mada je juče Budućnost zaslužila više pod Malim brdom

4734 pregleda 7 komentar(a)
Džudovićeva ekipa,spremna, ali bez mirnoće u završnici, Foto: FSCG
Džudovićeva ekipa,spremna, ali bez mirnoće u završnici, Foto: FSCG

Ni treći put ove sezone Budućnost nije pobijedila Petrovac - utakmica na stadionu "Mitar-Mićo Goliš" u 20. kolu Meridianbet 1. CFL završena 1:1.

Jesenas je na istom stadionu bilo 4:2 za domaće, a pod Goricom 3:3.

"Nismo zadovoljni rezultatom, jer smo željeli pobjedu na startu drugog dijela šampionata. Počeli smo strpljivo, igrali dobro sve do prekida zbog publike i mislim da smo tu negdje izgubili nit igre koju smo demonstrirali“, kazao je trenr "plavih" Miodrag Džudović.

Njegova ekipa je krenula dobro, Knežević je odmah oprobao udarac, zatim je pogodio prečku nakon sjajne akcije i duplog pasa Grbića i Sekulića, a taj pritisak je donio i gol Marka Simića u 19. minutu.

Knežević je centrirao iz prekida, a iskusni defanzivac zakucao loptu za 1:0. Budućnost se tu nije zaustavila - Sekulić je u 22. pokušao glavom, da bi minut kasnije nakon akcije Ignjatovića - Kneževića, bio izblokiran na gol liniji.

Pogodak za 2:0 je visio u vazduhu, ali je uslijedio prekid zbog gledalaca koji nisu ni smjeli da budu tu ... Perovac se u međuvremenu konsolidovao, a izjednačio početkom nastavka.

"Stvorili smo veliki broj šansi, postigli gol i kada smo trebali sve to da krunišemo došao je prekid i naša igra je pala. Drugi dio prvog poluvremena nismo priveli kako treba, a u tom periodu smo imali problema u odbrani koje smo sami sebi napravili“, poručio je Džudović, koji se osvrnuo na igru u drugom poluvremenu, u kome je nedostajala završnica...

"Mislim da smo fizički bili dominantni, a jedna nesmotrenost kod prekida je dovela do toga da primimo pogodak. Do kraja smo jurili pobjedu, imali svoje šanse, ali realizacija nije bila na najboljem nivou. Idemo dalje, ima još da se igra, zadovoljan sam odnosom igrača, borbom, htjenjem i željom. Jednostavno, nismo bili najbolji u realizaciji“, jasan je Džudović.

Tek Sutjeska je "umakla" dva boda "plavima".

Bonus video: