Kanselo je "tempirana bomba": Bajern već obavijestio Siti da se ne nada velikom transferu

Bavarci neće otkupiti Portugalca na kraju sezone

4432 pregleda 0 komentar(a)
Foto: fcbayern.com
Foto: fcbayern.com

Žoao Kanselo je jedva čekao da napusti Mančester siti, a sada broji dane do kraja sezone kako bi završio avanturu u Bajernu.

Portugalac, koji je u januarskom prelaznom roku pozamljen Bavarcima, već polako pakuje kofere sa "Alijanc arene", tvrde njemački mediji.

Navodno je Bajern posljednjih dana obavijestio "građane" da definitivno neće iskoristiti opciju da otkupi Kansela na ljeto. Spekuliše se da je to mogao da uradi za cifru između 65 i 70 miliona eura.

Šta je uradio Kanselo pa je Bajern nezadovoljan nakon samo mjesec saradnje nije poznato, ali može da se zaključi da je fudbaler učinio isto ono što ga je "otjeralo" iz Sitija - pokazao je da nije spreman da čeka šansu sa klupe.

Kanselo je za Bajern debitovao 1. februara i upisao asistenciju u pobjedi nad Majncom, potom još jednu protiv Volfsburga.

Bio je starter i protiv Bohuma i Pari Sen Žermena u prvom meču Lige šampiona, odigrao je 59 odnosno 45 minuta, da bi u tri naredne utakmice počeo s klupe.

Društvenim mrežama je prije dva dana, pred revanš sa PSŽ-om, kružila fotografija na kojoj se vidi kako igrači Bajerna treniraju, a Kanselo potpuno nezainteresano i očigledno nezadovoljan sjedi i prati trening.

"Svi koji počinju kao rezerve su kandidati da uđu prije ili kasnije tokom meča. Tako je i sa Kanselom", poručio je trener Bajerna Julijan Nagelsman u susret subotnjem duelu sa Augsburgom.

Vjeruje se da su male šanse da Kanselo na kraju ostane i fudbaler Sitija, pa katalonski Sport navodi da bi na ljeto mogao da pojača Barselonu.

Bonus video: