Omladinci bez golova u Skoplju

Drugi prijatelji duel ove selekcije odigraće u četvrtak sa početkom u 12 časova

4508 pregleda 2 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Omladinska reprezentacija Crne Gore remizirala je u prvoj od dvije prijateljske utakmice sa Sjevernom Makedonijom u Skoplju - 0:0.

Izabranici Gorana Perišića mogli su do pogotka u finišu - Luka Bubanja je iz dobre pozicije poslao loptu preko gola, baš kao i Andrija Radonjić koji minut kasnije.

"Prije svega, u ovom dvomeču želimo da isprobamo nove igrače, kako bismo proširili spisak kandidata za kvalifikacije. Osam je novih fudbalera u odnosu na spisak sa Malte i očigledna je neuigranost, ali se vidi ogromna želja koja nam daje nadu da, uz dobar rad, možemo biti pravi kad bude najpotrebnije. Današnja utakmica je bila dosta tvrda, sa svega dvije veće šanse koje smo u finišu propustili. Ostaje nam da se oporavimo i da za dva dana odigramo bolje nego danas", rekao je selektor Goran Perišić.

Drugi prijatelji duel ove selekcije odigraće u četvrtak sa početkom u 12 časova.

Crna Gora je igrala u sastavu: Benjamin Krijestarac, Luka Bubanja (od 82. Rade Drakić), Aleksa Vujović, Romario Camaj, Nikola Radusinović (od 46. Stefan Radojević), Vukas Dragović (od 65. Matija Delić), Vasilije Osmajlić (od 57. Andrija Radonjić), Anes Seferović (od 65. Janko Vukićević), Haris Duraković (od 57. Lazar Maraš), Marko Jukić, Marko Vračar (od 57. Marko Perović).

Bonus video: