Odlučujućih 90 minuta, Džudović: Sve je u našim rukama

Budućnost sjutra (18) gostuje Mornaru u posljednjem kolu Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige

9417 pregleda 7 komentar(a)
Miodrag Džudović, Foto: FSCG
Miodrag Džudović, Foto: FSCG

Podgorica je u nedjelju bila spremna za feštu - očekivalo se da će fudbaleri Budućnost savladati Jezero i pred svojim navijačima proslaviti šestu titulu u istoriji.

Ali, umjesto proslave, na "Gradskom" stadionu je uslijedio šok - ekipa iz Plava je slavila (3:1), odnijela bitne bodove, a Budućnost došla u situaciju da u posljednjem kolu mora da ostvari bolji rezultat od Sutjeske, ako želi da se okiti titulom.

Uoči sjutrašnjeg (18) posljednjeg kola Budućnost i Sutjeska su izjednačeni na vrhu tabele (67). Ekipa Miodraga Džudovića u Baru igra protiv Mornara, koji još nije obezbijedio opstanak, dok Nikšićani u Radanovićima gostuju Arsenalu.

Pred posljednje kolo jedina prednost Podgoričana je što imaju bolji međusobni skor od Sutjeske.

"Protiv Mornara idemo na pobjedu. Svjesni smo da smo protiv Jezera propustili priliku. Ta utakmica je iza nas. Imamo još jedan meč - sve je u našim rukama, od nas sve zavisi. Maksimalno ćemo se pripremiti. Nema puno vremena, ali možda i bolje što ranije dolazi taj meč. Ekipa je željna da ispravi situaciju i da pokaže da vrijedi. Nadam se da ćemo se iz Bara vratiti sa pobjedom i da ćemo osvojiti titulu. Jedino o tome razmišljamo. Očekujem borbenu utakmicu, vrlo zahtjvenu, opreznu sa obje strane. Nijedna ekipa nema pravo na kiks", rekao je u najavi utakmice sa Mornarom trener Budućnosti Miodrag Džudović.

Bonus video: