Dupla kruna za kadete Iskre

Rukovodstvo Opštine Danilovgrad upriličilo prijem za kadete FK “Iskra” i poručili im da su oni ponos grada

1127 pregleda 1 komentar(a)
Sa peharom u Opštinu: Tokom prijema - Foto: Opština Danilovgrad, Foto: Opština Danilovgrad
Sa peharom u Opštinu: Tokom prijema - Foto: Opština Danilovgrad, Foto: Opština Danilovgrad

Kadeti Fudbalskog kluba Iskra osvojili su duplu krunu - nakon osvajanja titule prvaka Crne Gore, prije dva dana su, pobjedom nad Budućnošću osvojili i Kup Crne Gore.

Prije nego su na stadionu na Starom aerodromu porazili Budućnost rezultatom 1:0 i u svega nekoliko dana podigli drugi pehar, za njih i stručni štab u velikoj sali Opštine Danilovgrad upriličen je prijem.

Iz Opštine Danilovgrad saopštili su da su mlade fudbalere i stručni štab pozvali zbog istorijskog uspjeha te generacije, koja je postala prvak Crne Gore.

Mlade šampione su u ime Opštine Danilovgrad pozdravili predsjednik Aleksandar Grgurović i potpredsjednici Duško Stjepović i Marija Radonjić.

Ponos Danilovgrada: Kadeti Iskre
Ponos Danilovgrada: Kadeti Iskrefoto: Opština Danilovgrad

“Čestitali su im na njihovom uspjehu... Takođe, poručili su im da su oni blago danilovgradske opštine i svijetla budućnost našeg grada i Kluba, i da će se njima posvetiti posebna pažnja u predstojećem periodu, uz nadu da će još dugo godina braniti boje Iskre”, piše u saopštenju.

Dan nakon prijema u zgradi Opštine dječaci iz Iskre u Podgorici su, pobjedom nad vršnjacima iz podgoričke Budućnosti, osvojili duplu krunu.

Kadeti Iskre nakon osvojenog Kupa Crne Gore
Kadeti Iskre nakon osvojenog Kupa Crne Gorefoto: Privatna arhiva

“Ako se po jutru dan poznaje, za fudbal nema zime u Danilovgradu...Najsrdačnije čestitke kadetima i stručnom štabu - svaka čast”, napisali su iz Opštine Danilovgrad.

Nakon te utakmice predsjednik Skupštine Kluba i potpredsjednik Opštine, Duško Stijepović, saopštio je da istorijski rezultati kadeta nisu samo za ponos, već i da obavezuju Opštinu i Klub da se “našim mladim sugrađanima posveti dodatna pažnja i pruži sva neophodna podrška”.

“Euforija će proći, a važno je da sad svi stanemo iza ovih momaka”, kazao je Stjepović.

Bonus video: