CFL: Dečić i Sutjeska igraju bez prisustva navijača

Utakmica na programu u nedjelju (19.30) na Trening kampu OFK Titograda

5262 pregleda 4 komentar(a)
Sa utakmice Dečića i Sutjeske u Kupu, Foto: FSCG
Sa utakmice Dečića i Sutjeske u Kupu, Foto: FSCG

Predstojećeg vikenda nastavlja se takmičenje u Meridianbet Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi, u centru pažnje biće derbi Dečića i Sutjeske.

Duel ekipa, koje su se nedavno sastale i Kupu, jedini je na programu u nedjelju (19.30), a igraće se pred praznim tribinama!

Kako piše na društvenim mrežama Sutjeske, utakmica će se igrati pred praznim tribinama u skladu sa procjenom Takmičarske komisije i Komisije za bezbjednost i sigurnost FSCG, da se radi o meču "povećenog bezbjednosnog rizika".

"Kako FK Dečić nije otklonio 'nedostatke definisane zapisnikom i konstatacijom' da se utakmice 'povećenog bezbjednosnog rizika' ne mogu odigravati na pomenutom igralištu, a pored toga 'nije obezbjedio ni odigravanje utakmice na zamjenskom stadionu koji ispunjava adekvatne uslove za prisustvo gostujućih navijača', od Takmičarske komisije i Komisije za bezbjednost i sigurnost FSCG, dobili smo obavještenje 'da će se utakmica 8. kola Meridianbet 1. CFL između FK Dečić i FK Sutjeska Meridianbet, odigrati dana 17.09.2023. godine (nedjelja) sa početkom u 19:30 časova, na Trening kampu OFK Titograd, bez prisustva publike'", piše na društvenim mrežama Sutjeske.

Bonus video: