Budućnost sjutra u Baru, derbi u nedjelju pred praznim tribinama

Četiri meča 8. kola igraju se u subotu, derbi između Dečića i Sutjeske na programu je u nedjelju - pred praznim tribinama na terenu OFK Titograda

2987 pregleda 2 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Nakon 14 dana pauze zbog obaveza reprezentacije sjutra se nastavlja Meridian 1. Crnogorska fudbalska liga.

Četiri meča osmog kola igraju se u subotu, derbi između Dečića i Sutjeske na programu je u nedjelju - pred praznim tribinama na terenu OFK Titograda.

Lider Budućnost sjutra gostuje Mornaru u Baru (20.30 h, prenos na RTCG) i pokušaće da nastavi seriju pobjeda - izabranici Mladena Milinkovića vezali su tri trijumfa prije pauze, dočepavši se prvog mjesta sa dva boda više od Jezera i Petrovca.

Barani su, s druge strane, ostvarili samo jednu pobjedu u sedam kola, uz četiri remija.

Rudar u prvom meču kola (16 h), u derbiju sjevera, dočekuje Jezero, dok je Petrovac tri i po sata kasnije (19.30) domaćin Jedinstvu Franci. U istom terminu (19.30) Mladost Lob.bet na "DG areni" dočekuje Arsenal.

Dečić i Sutjeska Meridianbet igraju u nedjelju u 19.30 - bez prisustva navijača. Razlog - Tuzani nisu obezbijedili nedostatke vezane za utakmicu "povećanog bezbjedonosnog rizika", koje se ne mogu igrati na igralištu OFK Titograda, niti su obezbjedili "odigravanje utakmice na zamjenskom stadionu koji ispunjava adekvatne uslove za prisustvo gostujućih navijača".

Dečić, koji je 4. na tabeli, nedavno je eliminisao Sutjesku u 1/8 finala Kupa, a Nikšićani očajnički žele prekid negativne serije od čak osam utakmica bez trijumfa, računajući Evropu i domaći Kup.

Bonus video: