Obrt: Dečić i Sutjeska ipak igraju pred publikom

Ranije je saopšteno da će se ovaj meč igrati pred praznim tribinama zbog "povećenog bezbjednosnog rizika"

8085 pregleda 3 komentar(a)
Fudbaleri Dečića, Foto: FSCG
Fudbaleri Dečića, Foto: FSCG

Utakmica osmog kola Meridianbet Prve crnogorske između Dečića i Sutjeske ipak će se igrati pred publikom.

Meč je na programu sjutra (19.30) na Trening kampu OFK Titograda.

Ranije je saopšteno da će se ovaj meč igrati pred praznim tribinama zbog "povećenog bezbjednosnog rizika".

Ali, u međuvremenu je Disciplinska komisija FSCG ponovo zabranila navijačima Sutjeske da organizovano idu na naredna četiri gostovanja, pa se van snage stavlja prethodna odluka da se utakmica igra bez publike.

"Utakmica FK Dečić - FK Sutjeska Meridianbet biće odigrana sa publikom, a bez prisustva naše organizovane navijačke grupe, Nakon što je Disciplinska komisija FSCG donijela odluku kojom se našem klubu izriče disciplinska mjera - zabrana prisustva organizovanih navijača na 4 (četiri) gostujuće utakmice, donijeta je odluka da će se sa sprovođenjem predmetne odluke početi od utakmice 8. kola Meridianbet 1. CFL FK Dečić - FK Sutjeska Meridianbet, pa se odluka Komisije za takmičenje FSCG, donijeta 12. septembra 2023. godine, u kojoj je bilo definisano da će se navedena utakmica odigrati bez prisustva publike, stavlja van snage zbog sprovođenja odluke Disciplinske komisije FSCG", saopštila je Sutjeska.

Dečič i Sutjeska su nedavno igrali u Kupu, a slavila je ekipa iz Tuzi (1:0).

"Očekuje nas teška utakmica, Dečić igra odlično. Mislim da igramo odlično, stvaramo šanse, ali smo malo njih iskoristilil. Nadam se da ćemo realizaciju da popravimo i dođemo do pobjede", rekao je fudbaler Sutjeske Dragan Grivić.

Bonus video: