Pobjede Karabaga Marka Jankovića, Rome i Liverpula, poraz Viljareala

Karabag našeg reprezentativca Marka Jankovića je dobio Molde sa 1:0, Roma slavila nad Šerifom, Liverpul u Lincu na satrtu Lige Evrope

7085 pregleda 28 reakcija 0 komentar(a)
Lukaku je Romi donio trijumf, Foto: Reuters
Lukaku je Romi donio trijumf, Foto: Reuters

Aktuelni viceprvak Lige Evrope, Roma, slavila je na otvaranju ovogodišnjeg izdanja - u gostima Šerifu sa 2:1.

Roma je penalima od Sevilje izgubila trofej a time i put u Ligu šampiona. "Vučioca" je poeval golom Paredesa u nadonkadi poluvremena, u 57. je izjednačio Tovar, ali je Lukaku riješio pitanje pobjednika u 65. minutu

A još jedan finalista Lige Evrope, Nemanja Matić je sada u dresu Rena već u prvom minutu asistirao Ludoviku Blaziju za vođstvo, a na kraju je domaća ekipa dobila Makabi Haifu sa 3:0.

Liverpul je gubio u Lincu sjajnim golom Flekera, ali je i sa kombinovanim sastavom Jirgen Klop stigao do izjednačenja - Darvin Nunjes sa penala, da bi nakon sata igre trener "redsa" uveo najbolje igrače i do kraja su Dias i Salah potpisali preokret za 3:1.

Karabag našeg reprezentativca Marka Jankovića je dobio Molde sa 1:0, a jedini pogodak je postigao Leandro Andrade. Janković je odigrao cijeli meč, dobio je u finišu žuti karton.

Bajer je formu iz Bundeslige potvrdio i pobjedom na startu Lige Evrope, lakom sa po dva pogotka u prvom i drugom poluvremenu za 4:0 protiv Hakena.

Panaitinaikos je u Atini srušio Vilajreal sa 2:0, a idnetično je Slavija je slavila na gostovanju Servetu.

Utakmica u Belgiji između domaćeg Rojal Uniona i Tuluza je kasbnial 10 minuta zbog gužvi u saobraćaju a završena je sa 1:1.

Bonus video: