Sutjeska traži treći vezani trijumf, Miličković: Očekujem bolji pristup i odnos nego protiv Rudara

Sutjeska i Jezero igraju sjutra od 18 časova u Nikšiću

4530 pregleda 1 komentar(a)
Fudbaleri Sutjeske, Foto: FK Sutjeska
Fudbaleri Sutjeske, Foto: FK Sutjeska

Sutjeska je u Meridianbet Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi vezala dva trijumfa, savladala Dečić i Rudar, pa se poslije prvog kruga nalazi na trećoj poziciji sa bodom manje od Jezera, a četiri manje od Budućnosti.

A Nikšićani će sjutra (18), u 10. kolu, ugostiti upravo Jezero, kojeg su u prvom dijelu pobijedili 1:0 (gol Strikovića). Na klupi neće biti Vladimira Jankovića koji odrađuje drugi meč suspenzije.

"Očekujem bolje izdanje u odnosu na meč protiv Rudara. Prije svega mislim na pristup, odnos i ulaz u utakmicu. Ako to povećamo na jedan odgovarajući nivo, mislim da nećemo imati problema. Jezero je kvalitetna ekipa, to je pokazala u prvenstvu, a i pozicija na tabeli to govori. Veoma su organizovani, dobri u tranzicijama, posjeduju individualni kvalitet. Očekuje nas zahtjevan meč", rekao je Jankovićev asistent Boris Miličković.

Utakmicu će zbog povrede propustiti Božo Marković i Marko Matanović.

"Jezero je dobra ekipa, dobro su počeli sezonu. Vjerujemo u sebe, nadam se da ćemo zadržati nivo igre od prethodnih utakmica, da ćemo pobijediti i nastaviti pozitivan niz", poručio je fudbaler Sutjeske Đorđe Šaletić.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: