Kotoranima susjedski derbi, Podgorica preuzela drugu poziciju

Derbi 10. kola Druge fudbalske lige između Grblja i Bokelja završen je pobjedom Kotorana - 2:1

7831 pregleda 7 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Derbi 10. kola Druge fudbalske lige između Grblja i Bokelja završen je pobjedom Kotorana - 2:1.

Oba gola za Bokelj u okršaju susjeda postigao je Dejan Pepić. U 19. minutu je iskoristio jedanaesterac, dok je dvadeset minuta kasnije udvostručio prednost Bokelja. Matija Bojović je u 57. minutu postigao autogol i unio neizvjenost u meč, ali Grbalj nije mogao više od toga.

Podgorica je trijumfom nad Otrantom (2:1) preuzela drugo mjesto na tabeli sa dva boda ispod Bokelja. Takeru Komija i Kristijan Radunović pogađali su za domaćina, na drugoj strani je poraz ublažio Valentin Rudović.

Internacional je bio ubjedljiv u duelu sa Beranama - 4:0, u utakmici na stadionu "Braće Velašević" u Danilovgradu dva gola postigao je Lazar Rakočević, dok su se u strijelce upisali i Danilo Bracanović i Haruki Jamamura.

Tri boda na svom terenu upisalo je i Igalo, koje je bilo bolje od Iskre rezultatom 3:1. Milovan Ilić u 8. i Velimir Vlahović u 17. minutu donijeli su veliku prednost domaćinu, koju je Ognjen Rolović u 29. smanjio. Igalo je trijumf potvrdilo tek golom u posljednjem minutu utakmice, kada je Bojan Bigović bio precizan sa penala.

Rezultati: Igalo - Iskra 3:1, Lovćen - Kom 2:1, Grbalj - Bokelj 1:2, Internacional - Berane 4:0, Podgorica - Otrant-Olympic 2:1.

Bonus video: