Jovetićev Olimpijakos zaustavljen u Bačkoj Topoli

U duelu ekipa Marka Rakonjca i Stevana Jovetića nije bilo pobjednika

9620 pregleda 0 komentar(a)
Rakonjac i saigrači su hrabro odigrali protiv lidera grčkog prvenstva, Foto: Beta (AP)
Rakonjac i saigrači su hrabro odigrali protiv lidera grčkog prvenstva, Foto: Beta (AP)

Vodio je Olimpijakos sa 2:0 na gostovanju TSC-u u Bačkoj Topoli, ali je ekipa Marka Rakonjca uspjela da dođe do remija protiv ekipe Stevana Jovetića - 2:2.

Golovim Masusrasa u prvom poluvremenu i Podensa u 57. minutu, činilo se da Pirejci idu ka rutinskom trijumfu. Ipak pad pažnje prilikom ulaska u igru Jovetića umjesto Podensa, domaćin je iskoristio da odmah u 63, prepolovi prednost preko Đakovca.

Gosti su potom ostali bez isključenog Ndoia, a preko Pantovića u 90. minutu TSC je napravio najveći klupski uspjeh remijem sa slavnim grčkim klubom.

Vest Hem je demonstrirao snagu i u 2. kolu, pošto je slavio u Frajburgu sa 2:1, a Atalanta je identičnim rezultatom dobila Sporting u Lisabonu.

Vest Hem na vrhu ima šest bodova, Frajburg je drugi sa tri, Olimpijakos i TSC imaju po jedan.

Težak zadatak čeka Jovetićev tim da se plasira u nokaut fazu, jer slijede dva meča sa Vest Hemom, pa gostovanje u Njemačkoj...

AEK je u Atini remizirao sa Ajaksom (1:1), a Marsej na Velodromu sa Brajtonom, iako je vodio sa dva gola prednosti (2:2).

Aris je u Solunu bio bolji od Rendžersa sa 2:1, identično je i Betis dobio Spartu.

Rakov je jedina ekipa prvog dijela programa 2. kola Lige Evrope koja nije postigla gol - u Poljskoj je slavio Šturm sa 1:0.

Bonus video: