Jankauskas: Crna Gora je veoma jaka, tek danas je boli onaj remi sa nama

"Igrali smo sa rivalom koji je tehnički i fizički izuzetno kvalitetetan, iskusan je, i želim Crnoj Gori sve najbolje u budućnosti", kazao je selektor Litvanaca

8853 pregleda 0 komentar(a)
Foto: www.lff.lt
Foto: www.lff.lt

Selektor Litvanije Edgaras Jankauskas u superlativima je govorio o crnogorskoj reprezentaciji nakon dula pretposljednjeg kola kvalikacija za EP.

Crna Gora je pobijedila 2:0, ali gotovo da nema šansi da se dočepa Evropskog prvenstva nakon remija Mađara sa Bugarima u Sofiji.

"Crna Gora je veoma jak tim. Onaj meč u Litvaniji, kada smo stigli do remija u nadoknadi i ta dva boda koje je Crna Gora izgubila mogu da budu presudni po pitanju plasmana na Euro. Tek ih večeras boli ta utakmica. Moram da naglasim da smo igrali smo s rivalom koji je tehnički i fizički izuzetno kvalitetetan, iskusan je, i želim Crnoj Gori sve najbolje u budućnosti".

O samoj utakmici, nekadašnji osvajač Lige šampiona kao fudbaler Porta je istajao:

"Loše smo počeli oba poluvremena, Crna Gora nam je dala dva rana gola i to je promijenilo dinamiku utakmice. Bilo je teško vratiti se, kontrolisali smo loptu, ali teško smo dolazili do šesnaesterca i stvarali šanse. To donosi prevagu u ovakvim mečevima sa dosta agresije", zaključio je Jankauskas.

Bonus video: