Bokelj slavio na Zlatici za prvo mjesto

Fudbaleri Bokelja ostvarili su pobjedu i nakon remija Otrant-Olimpika osamili su se na čelu tabele nakon 22. kola Druge crnogorske lige

5082 pregleda 2 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Fudbaleri Bokelja ostvarili su pobjedu i nakon remija Otrant-Olimpika osamili su se na čelu tabele nakon 22. kola Druge crnogorske lige.

Bokelj je u podgoričkom naselju Zlatica savladao Kom 1:0, a odlučujući pogodak postigao je Dejan Pepić u 14. minutu. Otrant-Olimpik je u Petrovcu odigrao protiv Lovćena 0:0.

Šansu utakmice imao je Danilo Bracanović u 70. minutu, ali nije realizovao jedanaesterac, odnosno uspješniji je bio golman ulcinjskog tima Jasmin Agović.

Slavio je Grbalj, koji je je poslije preokreta pobijedio u Radanovićima ekipu Podgorice 2:1.

Poveli su gosti efektnim pogotkom Kristijana Radunovića u 49. minutu. Samo sedam minuta kasnije izjednačio je Jovan Vujović, a tri boda kompletirao je rezervista Bojan Pavićević u 84. minutu.

Poslije preokreta slavilo je i Berane u Danilovgradu protiv Iskre 2:1. Domaćini su u vođstvo došli golom Ognjena Rolovića već u devetom minutu. Posljednjeplasirana ekipa na tabeli je u 28. minutu izjednačila golom Matije Anđića, da bi Mateus samo dva minuta kasnije postavio konačan rezultat.

Prvu pobjedu u drugom dijelu sezone upisao je i Internacional na gostovanju Igalu 1:0. Jedini pogodak postigao je Zarija Kumburović u 68. minutu.

Bokelj je, nakon 22. kola, vodeći na tabeli sa 48 bodova i ima dva više od Otrant-Olimpika. Podgorica je treća sa 39, dok je četvrti Grbalj sa 31 bodom.

Bonus video: