Bez golova i pobjednika u derbiju, golmani u centru pažnje

Otrant i Bokelj igrali 0:0, Kotorani imaju dva boda više na tabeli

10064 pregleda 8 komentar(a)
Igor Poček (Bokelj, arhiva), Foto: FSCG
Igor Poček (Bokelj, arhiva), Foto: FSCG

Derbi 25. kola Druge crnogorske fudbalske lige završen je bez pobjednika i golova - Otrant i Bokelj su danas u Ulcinju igrali 0:0.

Nakon današnje utakmice Kotorani ostaju lideri na tabeli sa dva boda više od današnjeg rivala.

Domaća ekipa je danas prva zaprijetila - Anđelo Rudović je u 17. minutu šutirao iz slobodnog udarca, a Stefan Spasojević odbranio i najavio dobar meč.

Nakon toga do gola su mogli i fudbaleri Bokelja, a u centru pažnje je bio napadač Marko Bojović. Prvo je šutirao preko gola, a onda je u 22. minutu izašao sam ispred golmana Jasmina Agovića, koji je odbranio udarac. Nakon toga je lopta ponovo došla do Bojovića, koji je šutirao, ali je loptu sa gol-linije izbacio Stefan Vico.

Do kraja prvog poluvremena je Bokelj zaprijetio preko Draga Bumbara, ali se rezultat nije mijenjao.

Prvu šansu u drugom poluvremenu je imala domaća ekipa. Rudović je u 47. minutu centrirao sa lijeve strane, Miloš Mugoša šutirao glavom, a Spasojević sjajno intervenisao.

Odgovorili su gosti iz prekida - nakon centaršuta Igora Počeka, glavom je šutirao Balša Ćetković, ali je Agović dobro reagovao i odbranio.

Nakon toga je ekipa Dejana Vukićevića mogla do pogotka, kada je Rudović šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je Spasojević još jednom intervenisao, da bi na drugoj strani Agović još jednom zaustavio Bojovića.

Na preostale tri utakmice viđena su dva pogotka - Internacional je savladao Iskru 1:0, a jedini gol je postigao Adil Adžović, dok je Grbalj bio bolji od Lovćena (1:0). Strijelac za Grbalj bio je Vasilije Čavor.

Na utakmici Berana i Igala nije bilo golova, dok je utakmica Podgorice i Koma odložena.

Bonus video: