Otrant-Olimpik: Vulgarno, uličarsko i nevaspitano ponašanje igrača Bokelja prema našim navijačima

"Tokom cijelog meča gostujući igrač Igor Poček konstantno je vrijeđao i provocirao naše navijače, kojima smo neizmjerno zahvalni na podršci i na tome što nisu nasjeli na provokacije"

6946 pregleda 10 komentar(a)
Sa utakmice Otrant-Olimpik - Bokelj u Ulcinju, Foto: FK Otrant-Olympic - Ulcinj (Facebook)
Sa utakmice Otrant-Olimpik - Bokelj u Ulcinju, Foto: FK Otrant-Olympic - Ulcinj (Facebook)

Fudbalski klub Otrant-Olimpik saopštio je da tokom utakmice Druge crnogorske fudbalske lige između te ekipe i Bokelja u Ulcinju, fudbaler gostujećeg tima Igor Poček, kako kažu, na vulgaran način provocirao domaće navijače.

"Tokom cijelog meča gostujući igrač Igor Poček konstantno je vrijeđao i vulgarnim izrazima, gestikulacijama i psovkama provocirao naše navijače, kojima smo neizmjerno zahvalni na podršci i na tome što nisu nasjeli na provokacije pomenutog igrača", kažu iz Otran-Olimpika u saopštenju koje je potpisao Skender Redža, predsjednik kluba iz Ulcinja.

Meč dvije prvoplasirane ekipe drugoligaškog karavana završen je bez golova, a iz Otrant-Olimpika dodaju da ih je dodatno iznenadila činjenica, kako navode, da je na čelu Počekovog kluba potpredsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore.

"Koji nije ni pokušao da svom igraču uputi riječ kritike za nekulturno, nevaspitano, vulgarno, uličarsko ponašanje. Iskreno se nadamo da će disciplinski organi Saveza analizirati ponašanje Počeka i shodno pravilniku FSCG adekvatno ga sankcionisati", kažu iz ulcinjskog kluba.

Otrant-Olimpik je u saopštenju dostavio i video snimak sa pomenutog meča.

"Ponosni smo na činjenicu da smo bili organizatori fudbalskog spektakla u Ulcinju i na tribinama koje su bile tijesne za ljubitelje fudbala, a istovremeno razočarani što smo morali da se i pored toga - umjesto da prepričavamo ambijent i sam meč - bavimo nekim stvarima kojima nije mjesto na fudbalskim stadionima. Nadamo se da ćemo ovakve primjere u potpunosti iskorijeniti i da ljubitelje fudbala nećemo tjerati sa stadiona nesportskim primjerima i ponašanjima aktera", zaključuju u saopštenju.

Poslije 25 rundi 2. CFL lider je Bokelj, koji ima dva boda više od Otrant-Olimpika.

Bonus video: