Bokelj ubjedljiv, Otrant slavio, pobjeda Lovćena nakon pet mečeva

Odigrane utakmice 27. kola Druge crnogorske fudbalske lige

4311 pregleda 0 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Nakon 27. kola Druge crnogorske fudbalske lige stanje na vrhu je nepromijenjeno - Bokelj i Otrant su upisali po trijumf, pa Kotorani i dalje imaju dva boda više od ekipe iz Ulcinja.

Tim Slobodana Draškovića je danas na "Trešnjici" bio ubjedljiv protiv Internacionala (4:0), pa je stigao do druge pobjede zaredom. Bokelj ne zna za poraz na deset mečeva, a posljednji je pretrpio od Podgorice, u novembru prošle godine.

Lider je na "Trešnjici" stigao do vođstva u 12. minutu preko Vladana Kordića. Do kraja prvog poluvremena više nije bilo pogodaka, a onda je Petar Vukčević golovima u 49. i 57. minutu riješio pitanje pobjednika.

Konačan rezultat je postavio Balša Radević iz penala u 83. minutu.

Domaća ekipa je mogla da zatrese mrežu rivala, ali je Đorđe Mujović promašio penal.

A Otrant je na domaćem terenu savladao Igalo 2:1. Tim Dejana Vukićevića je poveo u 28. minutu preko Kristijana Škrelje, da bi u 84. prednost duplirao Edin Đečbitrić.

Stijelac za Igalo je bio Boško Borovnica u 89. minutu.

Lovćen je savladao Iskru 1:0 i prekinuo niz od pet mečeva bez pobjede. Gol za Cetinjane je postigao Božidar Bujiša u 47. minutu.

Podgorica je golom Balše Mrvaljevića u 30. minutu savladala Berane 1:0, dok je Grbalj nakon preokreta bio bolji od Koma - 2:1. Strijelci za Grbalj bili su Marko Dragićević i Uroš Jovanović, dok je gol za Kom postigao Vladimir Perišić.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: