Brnović: Izvinjenje porodici Pavličić jer je moja porodica sumnjala na njih

Trener Budućonsti se oglasio nakon sastanka uprave i navijača

33571 pregleda 36 reakcija 36 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Trener Budućnosti Ivan Brnović javno se, preko klupskog sajta, izvinio porodici Pavličić na, kako je istakao, „neprijatnostima koje je doživjela minulih dana”.

Brnović je prije desetak dana podnio prijavu policiji u kojoj je opisao dio zastrašivanja i uznemiravanja koje, kako je tvrdio, trpio sedmicama od strane pojedinih navijača.

Njegova supruga je, takođe, u posebnoj prijavi opisala da je dobila poziv sa nepoznatog zaštićenog broja, u kojem je „muška osoba grubim glasom saopštila da joj je otela maloljetnu kćerku”.

Ona je takođe navela da je jedini motiv za poziv koji je dobila „angažman mog supruga Ivana na čelu stručnog štaba FK Budućnost i izjave da želi da dovede još jednog golmana, a sve iz razloga što je golman Pavličić suspendovan, a po našim saznanjima njegov brat, kojem ime ne znam je jedan od vođa navijačke grupe Varvari”.

Nakon policijskog saopštenja u kojem se navelo da su identifikovana maloljetna lica koja su prijetila Brnovićevoj suprugi, te današneg sastanka između uprave kluba i navijača, trener Budućnosti je izjavio sljedeće:

„Prvenstveno, kao čovjek koji poštuje zakon i odluke nadležnih organa, a imajući u vidu da su pripadnici Centra bezbjednosti na osnovu operativnih podataka utvrdili da se - kada je u pitanju lažna otmica moje ćerke - radi o maloljetnim licima, a opet imajući u vidu da je u sredstvima javnog informisanja putem medija porodica Pavličić doživjela neprijatnosti, jer je moja porodica sumnjala na njih, imam ljudsku potrebu da - u moje lično ime i u ime moje porodice - uputim izvinjenje porodici Pavličić na neprijatnostima koje je doživjela u prethodnom periodu”, poručio je Ivan Brnović.

Dodao je:

„Nadam se da ćemo iz svega izaći zajedno jači, krenuti u nove pobjede i da će se Budućnost okrenuti svojim pravim vrijednostima i pobjedama u narednom periodu”.

Bonus video: