Milan Mačvan u Partizanu

Od početka sezone bio u drugom planu kod Dejvida Blata, ali je ipak bio registrovan za ABA ligu, zbog čega će regionalnom takmičenju moći da igra tek od januara naredne godine
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.10.2011. 13:35h

Krilni centar reprezentacije Srbije i Makabija iz Tel Aviva Milan Mačvan, do kraja sezone igraće na pozajmici u Partizanu, prenosi portal kosarka.rs.

Bivši as Hemofarma ostaje ima važeći ugovor sa "ponosom Izraela" do ljeta 2014, a u Humsku dolazi zbog želje za afirmacijom i minutažom u Evroligi.

Mačvan je od početka sezone bio u drugom planu kod Dejvida Blata, ali je ipak bio registrovan za ABA ligu, zbog čega će regionalnom takmičenju za Beograđane moći da igra tek od januara naredne godine.

Prvi čovek Makabija Šimon Mizrahi u četvrtak je bio u Barseloni na sastanku ULEB, pa je to bila sjajna prilika da se sretne sa Zoranom Savićem, menadžerom Milana Mačvana.

Njih dvojica su uz stalnu konsultaciju sa prvim čovjekom "crno-bijelih" Predragom Danilovićem tokom četvrtka utanačili sve detalje oko dolaska 21-godišnjeg košarkaša u Humsku.

Ono što je zanimljivo jeste da će Beograđani u reketu ove sezone imati tandem kumova - Miroslava Raduljicu i Milana Mačvana.

Bonus video: