Vujošević kandidat za trenera Valensije

Litvanski mediji, pozivajući se na španske izvore, tvrde da je bivši trener Partizana i CSKA u užem izboru za šefa stručnog štaba. U konkurenciji su i Velimir Perasović i Pepu Ernandez
0 komentar(a)
Ažurirano: 30.05.2011. 18:21h

Mjesto trenera Valensije, nakon što je objavljen prekid razgovora sa Svetislavom Pešićem oko nastavka saradnje, je jedno od najvažnijih tema, prenose španski mediji.

Već je počela licitacija oko imena nasljednjika popularnog Karija, a litvanski mediji, pozivajući se na španske izvore, tvrde da su u užoj konkurenciji Duško Vujošević, Velimir Perasović i Pepu Ernadez, aktuelni trener Huventuda.

Za Vujoševića i Perasović se kaže da su neočekivano ostali bez posla u Moskvi i Istanbulu, ali da nisu nimalo jeftini treneri.

Sa druge strane, bivši selektor Španije je još godinu dana vezan ugovorom za tim iz Badalone i pitanje je da li su spremni da plate obeštećenje.

Ko će dobiti povjerenje čelnika Valensije ostaje da se vidi, ali će to pitanje veoma brzo biti skinuto sa dnevnog reda kako bi moglo da se krene u formiranje ekipe za narednu sezonu.

Bonus video: