Divac podnio ostavku

"Ovo je bila teška odluka, ali vjerujemo da je to najbolji put da napravimo pobjednički tim koji naši navijači zaslužuju. Zahvalni smo Vladu na liderstvu, posvećenosti i teškom radu na terenu i van njega. On će zauvjek biti dio porodice Kingsa"

14059 pregleda 3 komentar(a)
Divac, Foto: AP
Divac, Foto: AP

Bivši srpski košarkaš Vlade Divac saopštio je danas da je podnio ostavku na mjesto generalnog menadžera Sakramenta.

Divac je na svom sajtu objavio da se odlučio na ostavku nakon što Sakramento ni ove sezone nije uspio da se domogne plej-ofa.

"Bila mi je čast i privilegija da radim kao generalni menadžer Kingsa. Želim da se zahvalim Viveku na prilici i nevjerovatnim kolegama sa kojima sam imao zadovoljstvo da sarađujem tokom svog mandata. Sakramento i Kingsi će uvek imati posebno mjesto u mom srcu i želim im sve najbolje u budućnosti", poručio je Divac.

Saopšteno je da Divca mijenjati Džo Dumars, doskorašnji savjetnik, ali da će i on biti uključen u potragu za novim generalnim menadžerom.

"Ovo je bila teška odluka, ali vjerujemo da je to najbolji put da napravimo pobjednički tim koji naši navijači zaslužuju. Zahvalni smo Vladu na liderstvu, posvećenosti i teškom radu na terenu i van njega. On će zauvjek biti dio porodice Kingsa", izjavio je vlasnik franšize Vivek Ranadive.

Divac je u Sakramento došao 2015. godine kao savjetnik.

Iste godine postao je potpredsjednik košarkaških operacija i generalni menadžer.

Bonus video: