Doveli igrača kojeg su zapamtili: Džej Džej O’Brajen do kraja sezone u Budućnosti

Navijači podgoričkog kluba ga dobro pamte iz sezone 2020/2021, kada je sa Monakom Zvezdana Mitrovića eliminisao „plave” u četvrtfinalu, a upravo je on u majstorici postavio konačnih 90:87

11550 pregleda 11 komentar(a)
O'Brajen na drugoj utakmici finala Evrokupa 2021. godine protiv Uniksa, Foto: Eurocup
O'Brajen na drugoj utakmici finala Evrokupa 2021. godine protiv Uniksa, Foto: Eurocup

Budućnost Voli je pronašla zamjenu za Erona Vajta - dres crnogorskog šampiona do kraja sezone nosiće Amerikanac Džej Džej O’Brajen.

Navijači podgoričkog kluba ga dobro pamte iz sezone 2020/2021, kada je sa Monakom Zvezdana Mitrovića eliminisao „plave” u četvrtfinalu, a upravo je on u majstorici postavio konačnih 90:87.

O’Brajen je bio i heroj finala, jer je u revanšu protiv Uniksa dao ključni koš i dodatno bacanje, čime je tim iz Kneževine stigao do evropskog trofeja.

Zanimljivo, 30-godišnji košarkaš, koji može da igra na pozicijama „trojke” i „četvorke”, bio je bez kluba od ljeta 2021. do novembra ove godine, kada je potpisao za francuski Nanter.

Na pet utakmica LNB Pro A lige bilježio je prosječno 8,6 poena, 6,6 skokova i 2,6 asistencija, a u Podgoricu će stići 29. decembra, nakon što mu istekne kratkoročni ugovor sa Nanterom.

Bonus video: