Veders MVP februara: Gledaćete sve bolji Mornar

"Veoma poštujem trenera kakav Mihailo Pavićević - dopustio mi je da igram svoju igru ​​i da budem svoj, ali istovremeno on je čvrst tip. Ima veliku strast prema košarci - apsolutno je uživanje igrati za njega"

5624 pregleda 2 komentar(a)
Veders, Foto: AdmiralBet ABA liga
Veders, Foto: AdmiralBet ABA liga

Prosjek od 25,5 poena, devet skokova, 2,5 asistencije i indeks korisnosti od 31 - iako nije bilo mnogo mečeva u februaru Markus Veders je obilježio mjesec u regionu.

Košarkaš Mornara proglašen je za MVP februara AdmiralBet ABA lige, objavljeno je na sajtu ovog takmičenja.

"Znam šta je moj posao i uvijek želim da na terenu pružim najbolje od sebe - puno napornog rada me je dovelo do ovoga", rekao je Veders za sajt ABA lige.

Posebna zahvalnost otišla je na adresu trenera Mornara.

"Veoma poštujem trenera kakav Mihailo Pavićević - dopustio mi je da igram svoju igru ​​i da budem svoj, ali istovremeno on je čvrst tip. Ima veliku strast prema košarci - apsolutno je uživanje igrati za njega", dodao je momak iz Kanzasa.

Tim iz Bara je u drugom dijelu sezone konačno krenuo sa pobjedama, a do kraja će se sa Krkom boriti da i naredne sezone bude dio regionalne elite.

"Mislim da je ključna bila promjena u sastavu - momci su od tada pronašli novu energiju i bili smo stvarno motivisani da preokrenemo stvari s obzirom na to gdje smo se nalazi na tabeli", smatra Veders.

Američki košarkaš ne sumnja da će i naredne sezone ABA liga igrati u "Topolici".

"⁠Vidim ovu ekipu i naredne sezone u regionalnom takmičenju, vjerujem da ćemo u nastavku sezone biti sve bolji i bolji", zaključio je Veders.

Bonus video: