Žakelj želi novu pobjedu u Zadru i pripremu Budućnosti za polufinale

Budućnost Voli gostuje Zadru u drugoj utakmici četvrtfinala plej-ofa AdmiralBet ABA lige, sjutra u dvorani "Krešimir Ćosić" od 19 časova

8222 pregleda 0 komentar(a)
Žakelj vjeruje da može i bolje od plus 31 iz prve utakmice sa Zadrom, Foto: KK Budućnost Voli
Žakelj vjeruje da može i bolje od plus 31 iz prve utakmice sa Zadrom, Foto: KK Budućnost Voli

Budućnost Voli gostuje Zadru u drugoj utakmici četvrtfinala plej-ofa AdmiralBet ABA lige, sjutra u dvorani "Krešimir Ćosić" od 19 časova.

"Plavi" su bili ubjedljivi u prvom meču u "Morači" opet su u ovoj setzoni deklasirali Zadar - 100:69.

"Mislim da treba da ponovimo pristup kao u drugom poluvremenu, čak mislim da nije bilo loše u prvom, ali u drugom smo se držali dogovora, igrali smo agresivnije, brže. Isto treba da razmišljamo i u drugom meču. Biće to sasvim drugačija utakmica, igraju pred svojom publikom. Biće puna dvorana, motivisani su, tako da se mi na to moramo pripremiti. Sa pravim pristupom i taktičkim detaljima želimo da u Zadru privedemo četvrfinale kraju", rekao je AndrejŽakelj, trener Budućnosti.

Iako su bili ubjdljivi, Žakelj vjeruje da njegovi košarkaši mogu još bolje.

"Imali smo vremena da se odmorimo i analiziramo utakmicu, uvidjeli gdje smo pravili greške, gdje možemo da budemo bolji. Mislim da će Zadar biti u drugačijem izdanju. Imali su vremena da se odmore, očekujem punu dvoranu i podršku domaćim igračima. Biće to težak meč ali mi ćemo dati sve od sebe da dobijemo ", zaključio je trener Budućnost Volija.

Budućnost je od starta sezone svaki put lako dobila Zadar. U hali "Krešimir Ćosić" krajem prošle godine "plavi" su slavili sa 67:57.

Bonus video: