Crna Gora osvojila dvije bronzane medalje u Parizu

U kategoriji Adults Ji Jitsu Duo Men medalje su osvojili Stefan Vukotić i Filip Pešić, dok su u kategoriji Ju Jitsu Show Open broznanu medalju osvojili Vukotić i Lidija Caković

2647 pregleda 29 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Džiu-džicu savez Crne Gore
Foto: Džiu-džicu savez Crne Gore

Crnogorski džiu-džicu reprezentativci, Stefan Vukotić i Filip Pešić osvojili su bronzanu medalju na Grand Priju "Pariz open 2024", u kategoriji Adults Ji Jitsu Duo Men.

U kategoriji Ju Jitsu Show Open broznanu medalju su osvojili Vukotić i Lidija Caković.

"Crna Gora iz Pariza se vraća sa dva bronzana postolja. Stefan Vukotić i Filip Pešić pokazali su zavidan kvalitet, vještinu i predanost i tako stigli do bronzane medalje u kategoriji Adults Ji Jitsu Duo Men. Ova medalja predstavlja ne samo njihov lini uspjeh već i ponos za naš savez i cijelu džiu džicu zajednicu", saopštili su iz Saveza.

I drugog dana turnira stigla je bronza. Stefan Vukotić i Lidija Caković brIijirali su svojom izvedbom i tako Crnu Goru ponovo popeli na pobjedničo postolje.

"Njihova tehnička preciznost i vještina ostavili su snažan utisak na publiku i sudije što je na kraju rezultiralo da se kući vrate okićeni medaljama. Ovim dostignućima naši sportisti još jednom su pokazali da su među najboljima u svojim disciplinama te da su sposobni i spremni da se takmiče na najvišem nivou. Čestitamo Stefanu Vukotiću, Filipu Pešiću i Lidiji Caković na impresivnim rezultatima kao i treneru i selektoru na uloženom trudu i podršci", kazali su iz Saveza.

Bonus video: