Biseri doveli Brazilku!

Biseri angažovali bivšu juniorsku reprezentativku najjače rukometne nacije Južne Amerike - ugovor sa učesnikom Regionalne lige potpisaće Lilijan Kristina Krasauskis
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.01.2011. 13:55h

Nakon Svjetskog prvenstva za juniorke, koje je u julu održano u Južnoj Koreji, nekoliko mladih brazilskih rukometašica se svidjelo rukovodstvu crnogorske reprezentacije, bronzane selekcije na tom šampionatu.

Zbog toga je nekoliko mladih „karioka” bilo u kombinaciji za dolazak u Pljevlja, ali Biseri, međutim, nisu angažovali nijednu sadašnju, već bivšu juniorsku reprezentativku najjače rukometne nacije Južne Amerike - ugovor sa učesnikom Regionalne lige potpisaće Lilijan Kristina Krasauskis.

Djevojka koja je rođena prije 25 godina igra na poziciji pivota i već nekoliko dana trenira sa budućim saigračicama. Uskoro bi trebalo da stavi paraf na ugovor i dobije dozvolu da nastupi u zvaničnim mečevima tima Ada Mlatišume.

Ukoliko se nametne, može se dogoditi da pređe u Budućnost, jer su Biseri filijala najtrofejnijeg crnogorskog kluba. U svakom slučaju, publika u Pljevljima će imati razlog više da dolazi u „Adu”...

Bonus video: