Rapid doveo Milenu Raičević

Dugogodišnja kapitenka Budućnosti mogla bi već ove sezone da zaigra i u Ligi šampiona za klub iz rumunske prijestonice, pod uslovom da Rapid izbori plasman u osminu finala

21505 pregleda 40 reakcija 38 komentar(a)
Foto: Handbal Rapid București
Foto: Handbal Rapid București

Rapid iz Bukurešta biće treći klub u karijeri Milene Raičević.

Nakon što je danas sporazumno raskinula ugovor sa ekipom Budućnost Bemaxa, Milena je prihvatila ponudu iz Rumunije i sa Rapidom potpisala ugovor do kraja juna 2026, objavila je Agencija "MR Sports Management".

Dugogodišnja kapitenka Budućnosti mogla bi već ove sezone da zaigra i u Ligi šampiona za klub iz rumunske prijestonice, pod uslovom da Rapid izbori plasman u osminu finala.

Klub koji u svojoj trofejnoj sali ima tri velika evropska pehara (Ligu šampiona iz daleke 1964, Evropsku ligu iz 1993. i Evropksi kup iz 2000), trenutno u grupi B dijeli šesto mjesto sa Vajpersom, Krimom i FTC-om, a upravo je šesta pozicija posljednja koja vodi u plej-of.

Osim Budućnosti djevojka koja igra na poziciji srednjeg beka kratko je nosila dresu turskog Kastamonua.

Upravni odbor Budućnost Bemaxa početkom novembra poslao je Milenu Raičević u filijalu Rudar, jer je je 33-godišnja rukometašica tužila klub za neisplaćene zarade iz sezone 2020/21 kada je bila trudna.

Ranije danas, iz podgoričkog kluba su saopštili da im se bivša kapitenka obratila klubu sa zahtjevom za sporazumni raskid ugovora, zbog prelaska u drugi klub... Budućnost je prihvatila takav rastanak, a sada je poznato i gdje će Milena nastaviti karijeru.

Bonus video: