Srđan Đoković: Dimitrov je nanio veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i našoj porodici

"Adria tour" je prekinut nakon što je Dimitrov iz Monte Karla objavio da je pozitivan, a kasnije se ispostavilo da su zaraženi i Novak Đoković, Borna Ćorić

29499 pregleda 93 reakcija 34 komentar(a)
Novak i Srđan Đoković, Foto: Printscreen
Novak i Srđan Đoković, Foto: Printscreen

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, kazao je za hrvatski RTL da je Grigor Dimitrov neodgovornim ponašanjem uzrokovao prekid "Adria toura".

"Zašto se to dogodilo? Zato što je čovjek vjerovatno došao bolestan, ko zna odakle. Nije se tu testirao, testirao se na nekom drugom mjestu... Mislim da to nije u redu. Dobro, šta da se radi... Naneo je veliku štetu i Hrvatskoj i nama kao porodici i Srbiji", rekao je Đoković za RTL.

"Adria tour" je prekinut nakon što je Dimitrov iz Monte Karla objavio da je pozitivan, a kasnije se ispostavilo da su zaraženi i Novak Đoković, Borna Ćorić...

Novak se, nakon svega, našao na stubu srama...

"Nikome nije dobro, pa ni njemu... Nikome nije dobro zbog ove situacije, Naravno da se ne osjeća dobro, ali šta ćete, situacija je takva kakva jeste. Iz ovoga moramo da izađemo jači, da shvatimo da ovo mora da prođe, da se na neki način svi zaštitimo", istakao je Srđan Đoković.

Bonus video: