Beker Kirjosu: Ne volim miševe; Kirjos: Gluplji je nego što sam mislio

Kirjosove kritike pretvorile su se u polemiku na društvenim mrežama sa Borisom Bekerom, nekada velikim šampionom i bivšim Đokovićevim trenerom

6040 pregleda 1 komentar(a)
Kirjos, Foto: AP
Kirjos, Foto: AP

Nik Kirjos, kontroverzni australijski teniser, žestoko je minulih dana kritikovao Novaka Đokovića i učesnike "Adria toura", nakon što je potvrđena zaraza koronavirusom kod četiri igrača i nekoliko trenera.

Kirjos je juče osvrnuo i na ponašanje Aleksandra Zvereva, koji je snimljen na jednoj zabavi, iako je najavio da će birti 14 dana u samoizolaciji, po povratku iz Zadra.

I Kirjosove kritike pretvorile su se u polemiku na društvenim mrežama sa Borisom Bekerom, nekada velikim šampionom i bivšim Đokovićevim trenerom.

"Ne volim miševe. Svako ko javno kritikuje svoje kolege nije moj prijatelj. Pogledate se u ogledalo i mislite da ste bolji od nas", poručio je legendarni Njemac.

"Zaboga Borise. Ne takmičim se i ne želim nikoga da bacim pod autobus. Globalna je pandemija i ako je neko idiot kao Aleks i uradi to što je uradio, prozvaću ga", poručio je Kirjos.

Beker se složio sa njim da bi svako trebalo da prati uputstva ponašanja, ali naglasio:

"I dalje ne volim miševe.

"Miševe? Zbog toga što smatram da je neko neodgovoran? Čudan način razmišljanja šampione, ja samo vodim računa o ljudima. Moja porodica i porodice širom svijeta su uradile ispravnu stvar, pridržavale su se uputstava", odgovorio je Kirjos, koji je poručio i da je Beker "veći glupan" nego što je mislio".

Bonus video: