"Slučaj Đoković": Saslušanja od ponoći, odluka ujutro

Saslušanje Đokovića i njegovog advokatskog tima povodom odluke povodom žalbe prvog tenisera svijeta na odluku australijskih vlasti da mu ne dozvole ulazak u zemlju počeće oko ponoći po našem vremenu i trajaće dva sata

16474 pregleda 65 reakcija 27 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Odluka u slučaju Novaka Đokovića biće donijeta u ponedjeljak ujutro, oko 7 i 30 po srednjeevropskom vremenu, objavili su svjetski mediji.

Saslušanje Đokovića i njegovog advokatskog tima povodom odluke povodom žalbe prvog tenisera svijeta na odluku australijskih vlasti da mu ne dozvole ulazak u zemlju počeće oko ponoći po našem vremenu i trajaće dva sata.

Tek oko pet sati ujutro po našem vremenu pred sudom će se pojaviti predstavnici australijske vlade, koji će takođe dva sata izlagati svoje stavove.

Nakon što sasluša obje strane, sud će donijeti odluku.

Australijska Vlada je ranije danas saopštila da eventualna "odluka suda da bude pušten na slobodu, ne garantuje da ga vlasti Komonvelta neće opet privesti".

Vlada je, takođe, navela da "niko nije dao sigurnost osobi da će joj medicinsko izuzeće biti prihvaćeno i da će na osnovu toga dobiti vizu".

Bonus video: